Sin categoría

TERMINIS TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

210vistas

DATA LÍMIT TRAMITACIÓ JUGADORS

CATEGORIA                                          COMPETICIÓ                                      DATA LÍMIT

Sènior Mas./Fem.                                   Totes les Nacionals                                   01-febrer-2019

Sènior Masc./Fem.                                 Autonòmiques i Fases Nacionals           13-febrer-2019

Juvenil Masc./Fem.                              Autonòmica i Cº Espanya                         13-febrer-2019

Cadet i Infantil Masc./Fem                 Rendiment Preferent/Zonal                     10-febrer-2019

  • La data límit per al canvi de jugadors entre equips del mateix o diferent club serà la data límit de tramitació de llicències del nou equip pel qual vol tramitar la llicència.

ENTRENADORS i AUXILIARS
(1) La data límit de tramitació de llicències d’entrenadors i auxiliars en les Competicions d’Iniciació al Rendiment finalitza el 10 de febrer de 2019.
(2) La data límit per a la tramitació de llicències d’entrenadors i auxiliars en les Competicions Autonòmiques Federades (Juvenil i Sènior), finalitza una setmana abans de la celebració de l’última jornada de lliga i/o celebració d’Eliminatòries i Fases Finals Autonòmiques.
(3) S’estableix com a data límit de tramitació de llicències d’entrenadors i auxiliars per a les Fases Finals de Segona Divisió i Campionats d’Espanya Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví el mateix dia que finalitza el termini d’inscripció de l’equip en la RFEVB.
Es permetrà la tramitació de llicències excepcionalment fora del termini establit en cas de lesions greus que afecten per a la resta de temporada i previ el vistiplau de la Direcció Tècnica de la FVBCV.