ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
Sin categoría

Setmana Europea de l’Esport d’Alacant

221vistas

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana participava aquest cap de setmana juntament amb l’Ajuntament d’Alacant i alguns altres clubs esportius de la província en la setmana europea de l’esport a Alacant.

L’objectiu, traure l’esport al carrer per a així mostrar la importància de l’Activitat física i l’Esport per a una vida saludable.

En aquest marc, la Regidoria d’esports va organitzar una jornada esportiva que es va desenvolupar en la vesprada del dissabte des de les 18.30 hores i fins a la mitjanit. En ella, els ciutadans d’Alacant que es van acostar a l’Avinguda de Maisonnave van poder practicar esports com a Bàsquet, Voleibol, Tennis de taula, Zumba, etc.

Per part de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana es van instal·lar 4 pistes de Voleibol en la qual es van jugar des de partits per als més majors, fins a entrenaments d’iniciació per als mes xicotets.

La jornada es va desenvolupar amb un inestimable èxit que va aconseguir atraure l’atenció de les més de 3000 persones que van participar en, almenys, una de les activitats.