Sin categoría

SUSPESES TOTES LES COMPETICIONS I ACTIVITATS DES DEL 11/03 Al 23/03

1.01Kvistas

SUSPENSIÓ D’ACTIVITATS PEL COVID-19

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha decidit SUSPENDRE totes les Competicions Autonòmiques i activitats previstes tant de Voleibol com de Vòlei Platja des de hui dimecres dia 11 de març fins al dilluns dia 23 de març, davant les recomanacions de les Autoritats Sanitàries, així com el tancament d’instal·lacions esportives i ajornament d’activitats que s’estan produint en diferents Ajuntaments de la nostra Comunitat.

(Aquestes dates estan subjectes als canvis que a cada moment ens siguen indicats per les autoritats sanitàries i esportives de la Generalitat Valenciana).

Des de la FVBCV instem a tots els clubs a prendre les mesures necessàries per a col·laborar amb les autoritats locals i autonòmiques tant sanitàries com esportives, seguint les seues recomanacions quant a la realització d’entrenaments, partits etc. per a entre tots contribuir a frenar la expansió del COVID-19.

Quant a les Competicions Nacionals, preguem als Clubs implicats que seguisquen les instruccions de la Real Federació Espanyola de Voleibol reflectides en la Circular que els ha remés.