Sin categoría

UBE L’ILLA GRAU, A PER TOTES EN LA COPA DEL REI DE MALLORCA

Victoria 3-0 frente Voley Palma
715vistas

Demà divendres arranca la 45a  edició de la Copa del  Rei en el Pavelló de Son Moitx de Palma de Mallorca.

L’equip castellonenc inicia a les 20.00 h. la seua participació en la present edició i com l’any passat s’enfronta a l’amfitrió Urbia Voley Palma en el segon partit de quarts de final. A les 17.30 h.  es  disputa l’altre partit de quarts entre Usuhaïa Eivissa Volei i l’Arenal EMEVE de Lugo.
Els pupils de Marcelo de Stefano intentaran, com ja van fer l’any passat a Melilla, que es complisca la “maledicció” de l’amfitrió i accedir a ronda de Semifinals on s’enfrontarien al C.V. Terol.
Els jugadors del Ube L’illa Grau tindran en la seua memòria l’extraordinari partit que van realitzar el passat 11 de gener en el Pavelló “*Ciutat *Esportiva”,  on van aclaparar a l’equip insular de Marcos Dreyer amb un rotund 3-0. De segur que posaran la màxima concentració i el bon fer per a aconseguir per segon any consecutiu ficar-se en la Semifinal del dissabte a les 20.00 h.

Els desitgem tota la sort en la Competició.

Tots els partits de la competició podran ser vistos per streaming a través de la pàgina de la RFEVB  i seguits en xarxes socials amb l’etiqueta #COPASVM