Seleccions

La Comunitat Valenciana seu del bilateral España-Polonia U16 Femenina

1.06Kvistas

El complex educatiu de Xest, en el qual durant el curs es realitza el pla  d’especialització esportiva de voleibol de la FVBCV al costat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, serà seu del bilateral que celebraran les seleccions d’Espanya i Polònia en categoria U16 (jugadores nascudes en el 2004 i 2005) , des del dimecres 13 fins a a el dissabte 16 de març.

Les dues seleccions estan preparant la segona fase del Campionat  d’Europa, ja van passar al gener un primer sedàs en el qual només han quedat 16 equips europeus, la selecció espanyola va aconseguir el passe a la següent ronda en un disputat torneig a França.

Aquesta següent fase es disputara del 26 al 29 d’abril, la sort del sorteig  ha fet que aquestes dues seleccions es tornen a enfrontar a Polònia al costat d’Alemanya i Suècia per a aconseguir una plaça per a la fase final que es realitzara al juliol als països d’Itàlia i Croàcia

Durant el bilateral es realitzaran tres partits amistosos, dos en les instal·lacions del CE Xest i un partit en la localitat de Sedavi el divendres a les 18.00 hores amb entrada lliure fins a completar aforament.

Agrair a l’Ajuntament de Sedaví i al Club Voleibol Sedaví la gestió i organització al costat de la FVBCV i a la RFEVB d’un partit internacional d’aquestes característiques. Una oportunitat única de veure a les joves promeses del voleibol europeu en acció.