Sin categoría

Acaben les competicions Nacionals dels nostres equips de la Comunitat Valenciana

1.01Kvistas

Mancant una jornada en Super Lliga Masculina i Lliga Iberdrola, els nostres equips en competicions Nacionals classifiquen en les següents posicions:

El UBE Lìlla Grau classifica en un meritori 5é lloc mantenint la categoria sense problemes.
Les il·licitanes del C.V. Elx Mangranes d’Elx, es juguen la permanència en la Lliga Iberdrola en l’últim partit contra el Chamberí de Madrid.

En la Super Lliga 2 Masculina, el C.V. Almoradí ja està classificat per al sector d’ascens, i el C.V. Mediterraneo (39 punts) en el seu desplaçament a la pista del *Mintonette Almeria  es juga la segona plaça per al sector d’ascens.
En aquest mateix grup el SPSP Tarragona (38 punts) juga el seu últim partit contra el C.V. Pinto.

En Super Lliga 2 Femenina mancant l’últim partit nostres representants asseguren la permanència amb les següents classificacions:
– UBE Lìlla Grau 4a amb 40 punts.
– Volei Grau Castelló 6a 29 punts.
– Universitat d’Alacant 8a 26 punts.
– Xátiva Voleibol 9a 19 punts.

En el Nacional Masculí el C.V. València es queda a portes del sector d’ascens en les últimes jornades, per la seua part el Benicolchón Platges de Benidorm, al costat del Pissarra, passen a disputar el sector d’ascens, amb seu per determinar, al costat dels següents equips:
– CUV Alcorcón
– Grup Laura Otero
– C.V. Encamp
– C.V. Sant Martí

En el Nacional Femení, els nostres equips representants del Beni4U Rental House Benidorm, C.V. València i Altealife mantenen la categoria en quarta, cinquena i sisena posició respectivament, mentre que el Goldcar Sant Joan perd la categoria classificant en la posició 12a.