SeleccionsPED CHESTE

TRES JUGADORES DE LA COMUNITAT VALENCIANA, EN EL BILATERAL ESPAÑA-POLÒNIA U16 FEMENÍ

1.18Kvistas

Dins de la convocatòria de la RFEVB per al bilateral U16 femení que se celebrarà en la Comunitat Valenciana, més concretament en el C.E. Cheste i Sedavi del 13 al 16 de març, entre Espanya i Polònia, estan incloses tres jugadores de la nostra comunitat.

Emma Piqueras (CV Elx), Selena Gómez (CV Sedaví) i Sabrina Hernández (CV Sant Joan) han sigut convocades per a aquest bilateral, les tres jugadores pertanyen al projecte dels plans d’especialització esportiva de la Federació de Voleibol i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport en el C.E, Cheste.

Aquestes tres jugadores passen de dilluns a divendres a Xest i el divendres a la vesprada entrenen amb el seu club i el cap de setmana competeixen amb el seu club en la competició autonòmica. Donar l’enhorabona als clubs de la Comunitat Valenciana per l’aportació i treball realitzat, i sort a les tres jugadores perquè els isca un bon bilateral.

Recordar que el divendres a la vesprada a les 18 hores es jugara en el pavelló de Sedaví un dels partits del bilateral entre Espanya i Polònia.